"Феєєричний" успіх: У ОК "Південь" розповіли, як Росія ракетним ударом намагалася знищити... 17 курей

На півдні України під час масованої ракетної атаки РФ у середу, 23 листопада, були влучання як по житлових будинках, так і по об'єктах енергетичної інфраструктури. Про це в ефірі телеканалу Freeдом розповіла керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони України Південь Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що 23 листопада у південних регіонах України Сили оборони збивали ракети та безпілотники.

«На жаль, влучання є, і це влучання по енергетичній системі. Це та сама терористична атака по найболючішому. Те, що є порушенням норм та правил ведення війни. Але з таким ворогом нас це в принципі вже не дивує», — зазначила Гуменюк. За її словами, над Одеською областю збили дві ракети, уламки однієї з них влучили у приватні домоволодіння.

«Постраждали тварини, птахи. Найімовірніше, ворог також тяжіє до знищення “біолабораторій”, тому намагався знищити 17 курей», — сказала Гуменюк. Вона додала, що у Миколаївській області збивали ракети, а у Херсонській — безпілотники.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...