Феєрична дурість: Громадянин Естонії у футболці "Я русскій" хотів купити дрони для ЗС РФ, але потрапив до в'язниці

Громадянин Естонії, який довгий час проживав у Росії, приїхав на Батьківщину, щоб купити дрони для ЗС РФ. Натомість прямо на кордоні його затримали правоохоронці. Тепер чоловікові світить до 5 років увʼязнення за підтримку акту агресії іноземної держави. Дальнобійник Володимир Шилов наразі перебуває у вʼязниці Таллінна. Про це повідомив Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

Так стало відомо, що громадянин Естонії, який проживає у російському місті Печори, напередодні поїздки у Європу оголосив про збір коштів на дрони для 76-ї дивізії ЗС РФ. Це підрозділ, який брав участь у звірствах в Гостомелі та спробі захопити тамтешній аеродром.

"В принципі, наша армія добре забезпечена, але… Чесно кажучи, у нас у Росії багато чого не вистачає. У нас немає такого супермодного спорядження, як у НАТО, у тому числі дронів" – писав Володимир на своїй сторінці у "ВКонтакті".

За певний час уся сума була зібрана і далекобіник у футболці "Я русскій" поїхав до Естонії. На кордоні його зустріли естонські КаПо (аналог СБУ), які доставили чоловіка у місця позбавлення волі.

Нараз на його сторінці ведеться збір коштів на адвоката. Володимиру загрожує до 5 років позбавлення волі. "Ще раз. Повільно. Насолоджуйтесь кожним словом. Чоловік, переїхавши з загниваючого Євросоюзу в процвітаюче місто Печори, поїхав до країни НАТО купувати дрони для російської армії, що воює з цією НАТО, розпи***ши про це на весь світ у своєму вконтакті. У майці "Я русскій". Дякую тобі, Володимире! Люблю розумних людей. Кажу ж", – саркастично прокоментував ситуацію Бабченко.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...