Фейгін назвав можливий сценарій програшу Путіна у війні проти України

Кремлівський диктатор Володимир Путін ніколи не визнає поразку у війні проти України. Але по факту він програє. Один з можливих сценаріїв - події будуть розвиватися таким чином, коли Росія вже нічого не зможе зробити. У цьому випадку тактична поразка перетвориться на стратегічну. Таку думку озвучив російський правозахисник Марк Фейгін, передає 24 канал, передають Патріоти України.

"Тобто, якщо українська армія, отримавши підтримку від колективного заходу (зброю та розвіддані) в якийсь момент переламає ситуацію, там (в Росії, - ред.) вже не допоможуть хоч 10 мобілізацій. Часу для цього не буде", – вважає правозахисник.

Фейгін додав, що у Путіна залишиться ще опція застосування тактичної ядерної зброї. "Проте стримування тепер забезпечується персонально, а не колективно. Тобто Путін, маючи намір застосувати ядерну зброю, ставить під загрозу себе – не Росію, не народ, Не міста-мільйонники, а себе особисто", - вважає правозахисник.

За його словами, Путін не може гарантувати, що ніхто не пробереться в його бункер. Ймовірно, у американців та європейців вже є план на випадок ризику застосування ядерної зброї. "Можливо, його навіть донесли Путіну. Публічно не заявляють, а особисто можуть передавати. При цьому через таких людей, яким він повірить", - зазначив Фейгін.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...