Фейгін проти Шарія: Литовський суд виніс рішення на користь адвоката, блогер може позбутися вілли в Іспанії

Суд в Литві встав на сторону російського адвоката Марка Фейгіна в розглядах з проросійським блогером Анатолієм Шаріем. Про це сам Фейгін повідомив на своїй сторінці в Telegram, інформують Патріоти України.

Ми нагадаємо: ще в 2017 році Фейгін повідомив, що проти Шарія в Нідерландах відкрито кримінальну справу за обвинуваченням його в педофілії. Тоді ж Фейгін стверджував, що його партнери з Голландії допомогли знайти йому таку інформацію. У відповідь Шарій подав позов на Марка Фейгіна, а також головного редактора сайту "Цензор.НЕТ" Юрія Бутусова за "висловлювання, які принижують його честь і гідність". Крім того, Шарій регулярно протягом наступних кількох років випускав на своєму YouTube-каналі відео, в яких допускав прямі образи на адресу Фейгіна. Паралельно в Росії Фейгін позбувся свого адвокатського статусу за три публікації в Twitter на адресу Шарія.

Тепер же суд в Литві задовольнив позов юриста і зажадав від Шарія виплатити Фейгіну 3 тисячі євро. В іншому випадку блогер може позбутися своєї вілли в Іспанії. Вирок суду Фейгін опублікував на своїх сторінках в Telegram і Twitter: документ складений литовською.

На це відреагував Шарій на своїй сторінці в Telegram. Він вибухнув образами на адресу як Фейгіна, так і українських ЗМІ. Він також заявив, що не виконуватиме рішення литовського суду, оскільки воно, за його словами, таким не є.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...