Фейгін розповів, чи можуть матері убитих окупантів похитнути режим Путіна

Комітет солдатських матерів не може похитнути режим Путіна, бо його фактично немає. Ця організація практично не існує.В РФ не має вільної, не заангажованої преси, громадського об’єднання, опозиційних партій та протестного середовища. Про це в інтерв’ю ТСН повідомив юрист, адвокат и российский политик Марк Фейгин, передають Патріоти України.

“Самі по собі організації в якості ядра протесту у зв’язку зі втратами окупантів – ні, його нема. Інша річ – а де та цифра, яка може сприйматися звичайним населенням – чоловік, брат, син – гинуть і гинуть. До того ж, вони будуть гинути більше. Тому що, якщо лендліз працює, те сучасне озброєння, важка техніка, артилерія, РСЗВ з’являться в України. Можна негайно не відібрати окуповані території, але гинути російських військових буде значно більше”, - наголосив Марк Фейгин.

Він також додав, що від РСЗВ будуть гинути російських окупантів значно більше. “Питання в тому, наскільки російське населення, залишаючись без годувальника, без живої людини, може жити. Кажуть, що довго. Я теж думаю, що довго, але не вічно. Тому що це створює різні проблеми – і демографічні, і економічні, і соціальні. Умовно кажучи, зі 140 мільйонів вбити 100 мільйонів чоловіків. Близько 80 регіонів і кладовище, кладовище. Питання в кількості загиблих. У Чечні, за офіційними даними, загинуло близько 4 тисяч російських військових, в Афганістані – 15 тисяч. А в Україні – уже 30 тисяч”, - підкреслив российский политик.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...