Фейгін розповів, хто здатен почати спалювати Москву разом з жителями (відео)

Російські окупанти, які вбивали людей у Бучі Київської області та в Маріуполі Донецької області після повернення до Росії здатні починати спалювати Москву разом із жителями. Для РФ внутрішні сили можуть бути набагато небезпечніші, аніж зовнішній ворог, розповів правозахисник, юрист та колишній депутат Держдуми Марк Фейгін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Співрозмовник зазначив, що зовнішній супротивник може бути цивілізований, а ось внутрішні сили Росії вже показали, які вони. "Для імперії гірше військової поразки навіть,... з ворогом-то можна домовитися про щось, це стан внутрішнього розпаду... ми таке бачили - це і громадянська війна, відпадання території від країни, і там вже не треба танків чужих в Москві, там свої запалять так, що краще б чужі б приїхали, хоч би порядок навели...", - сказав експерт.

Екс-депутат Держдуми додав, що москвичам варто бояться земляків, які вбивали людей в Україні. "...Адже ось, хто в Бучі або там, не знаю, в Маріуполі воює, вбиває і так далі - ці ж люди, вони повертаються... вони якщо вже і почнуть Москву спалювати разом з її мешканцями, то вони будуть це робити точно так, як вони це робили в Бучі...", - вважає юрист.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.