Фермери готові до бунтів: Пушилін вирішив підзаробити і завдав важкого удару по Донбасу

Аграріям заборонено вивозити зерно за межі "народної республіки", щоб продати за вигідною ціною.

Ватажки терористичної "ДНР" заради особистого збагачення заборонили вивіз пшениці і ячменю в Росію. Фермери та інші жителі "республіки" в люті. Увагу на новий удар "народної республіки" по громадянах звернув сепаратистський Telegram-канал "Донецький Абориген", передають Патріоти України.

"Уряд" терористичної "ДНР" повідомив про тимчасову заборону на вивезення пшениці і ячменю з "республіки" в РФ. Мова йде про м'які сорта, призначені для годівлі тварин і птиці. Зроблено це було для особистого збагачення ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна. "Пряма пайова участь Пушиліна у всіх трьох птахофабриках "республіки" - питання загальновідоме, це вже з часів Ташкента - "державна" традиція (комерційна структура ТД "Шахтарської птахофабрики"). Від того і тиск на фермерів, вибивання під заготівлю кормів зерна за заниженими цінами", - розповів "Донецький Абориген".

Примітно, що в "ДНР" навіть не сподіваються на забезпечення Пушиліним "республіки" дешевою курятиною. Монополіст накрутить ціни максимально високо, щоб витрусити побільше грошей з мешканців. "Раз вже отримали МММ-державу у власність, то чому б на цьому і не заробляти", - констатував Telegram-канал.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...