Фесенко б'є на сполох: Луценко може знищити Зеленського в очах Трампа

Відомий політолог впевнений, що генпрокурор винен не у юридичному, а у моральному злочині проти України.

Володимир Фесенко. Фото: odessitua.com.

Інтриги Генерального прокурора України Юрія Луценка можуть зіпсувати позитивне ставлення президента США Дональда Трампа до новообраного президента України Володимира Зеленського. Таку думку в коментарі ЗМІ висловив політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

“Я думаю, що Трамп нічого не знає або дуже мало знає про оточення Зеленського. Не до цього йому. У нього багато інших справ і турбот. Тому вся ця інформація про те, що є вороги Трампа, саме в такій термінології “вороги Трампа”, вона йде від Юрія Віталійовича (Луценка – ред.), як з’ясувалося. Ось, власне, ось це головне джерело. Тому доніс або не доніс це Джуліані до Трампа, не знаю, я не буду гадати. Може бути, а може бути, і ні. Він озвучує це. Для нього це обґрунтування, чому він не приїхав в Україну. Але тут важливо інше: те, що Юрій Віталійович ось цією своєю інформацією створив великі проблеми для Зеленського та, на жаль, додаткові проблеми, додаткові ризики в українсько-американських відносинах. Тому я вважаю, що в цьому плані він скоїв злочин проти країни. Не в юридичному, а в моральному плані, і в політичному”, – сказав Фесенко.

За його словами, США не розірвуть партнерські відносини з Україною.

“Підтримка від Хілларі Клінтон з боку Порошенка та інших українських політиків нинішньої влади, вона в підсумку не зіпсувала двосторонні відносини України та США, але сформувала деяке стримане, холодне, прохолодне ставлення Трампа до Порошенка. І тут може бути схожа ситуація. Тобто може виникнути якесь прохолодне ставлення Трампа, хоча він спочатку, ми бачили, з щирою симпатією поставився до Зеленського, до його перемоги”, – додав політолог.

Інтриги Луценка, вважає Фесенко, можуть стати ложкою дьогтю в бочці цього меду, зіпсувати це позитивне ставлення Трампа до Зеленського.

“Я думаю, що команда Зеленського буде все-таки нейтралізувати ось цей негатив, але все одно, на жаль, проблема виникла, тому на неї варто звернути увагу”, – підкреслив він.
Джерело: InfoResist

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...