Фіаско Медведчука: Харків’яни надавали по обличчю організатору мітингу за "російську мову". Поліція евакуювала жменьку провокаторів (відео)

Як вже повідомляли Патріоти України, у Харкові проросійський мітинг закінчився бійкою і сльозогінним газом. Біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації зібралися близько семи осіб, організований лідером місцевого осередку партії “Опозиційна платформа – За життя” Андрієм Лесиком.

На мітинг “за російську мову” також прийшли представники проукраїнських організацій. Зокрема, активісти “Нацкорпусу”, які прорвалися до Лесика і почали виштовхувати його в бік від ХОДА. Зав’язалася бійка, в результаті ексдепутат отримав кілька ударів по обличчю.

Також невідомі розпилили сльозогінний газ. Як повідомили в поліції, за медичною допомогою звернулися 38-річний громадянин і поліцейський.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...