ФІФА та УЄФА відсторонили Росію від міжнародного футболу

ФІФА та УЄФА відсторонила збірні та клуби Росії з футболу від участі у всіх змаганнях під своїми егідами. Про це йдеться в рішенні організацій, зазначають Патріоти України.

"Після первинних рішень, прийнятих Радою ФІФА та Виконавчим комітетом УЄФА, які передбачали вжиття додаткових заходів, ФІФА та УЄФА сьогодні разом вирішили, що всі російські команди -чи то національні команди чи клубні - будуть відсторонені від участі в обох змаганнях ФІФА та УЄФА до подальшого повідомлення.

Рішення ухвалили у понеділок на Бюро Ради ФІФА та Виконавчого комітету УЄФА, відповідно.

"Обидва президенти сподіваються, що ситуація в Україні значно і швидко покращиться, щоб футбол знову став вектором єдності та миру між людьми" - йдеться в заяві.

Куди поділася перша лінія оборони на Харківщині та хто відповідав за фортифікацію - заява ОВА

четвер, 16 травень 2024, 7:26

Після початку наступу російської армії на Харківщину 10 травня Сили оборони України відступили на декілька кілометрів вглиб території. За кілька днів війська РФ окупували десяток прикордонних сіл, перш ніж їх просування пригальмували українські захисни...

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...