"Фінал війни буде однозначним": Дипломат пояснив, коли Україна розчавить армію РФ

Країна-агресорка Росія продовжить шантажувати світ застосуванням ядерної зброї. Зараз російська владна верхівка розуміє, що рухається до програшу у війні, тому використовуватиме такий шантаж як один із важелів впливу, передають Патріоти України.

Росія зараз схожа на автомобіль, який рухається без гальм, і який можна зупинити лише лобовим ударом. Таку думку висловив дипломат, колишній міністр закордонних справ України (2007-2009 роки) Володимир Огризко в ефірі Радіо НВ.

"Без сумніву будуть (погрози здійснити ядерний удар з боку Росії – ред.). У цього режиму немає іншого способу існування, він не може зупинитися. Це вже той випадок, коли двигун заведено і машина поїхала, але гальм немає. І гальмом може бути лише лобовий удар", – зазначає дипломат.

Він висловив сподівання, що запланована найближчим часом зустріч у форматі Раймштайн та інші двосторонні домовленості допоможуть Україні зібрати сили для такого лобового удару.

Дипломат також нагадав, що ленд-ліз, за яким Україна отримає озброєння від США, повноцінно запрацює лише наприкінці вересня – на початку жовтня, тобто тоді, коли у Сполучених Штатах почнеться новий фінансовий рік.

Тому на кінець 2022 року Україна може мати можливість сформувати той кулак, який зможе розчавити російське військо. "Це, звичайно, для когось, можливо, песимістичний прогноз, бо попереду ще кілька важких місяців, але це об'єктивна оцінка… Попри ці наступні доволі складні місяці, фінал для Росії буде однозначним – вона отримає по зубах і сильно", – наголосив дипломат.

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...