Фініта ля комедія: Трамп покинув Білий дім, полетівши на "борту №1" (фото, відео)

Республіканець Дональд Трамп і його дружина Меланія остаточно покинули Білий дім, полетівши до Флориди "бортом №1" незадовго до інавгурації нового президента США Джо Байдена 20 січня, передають Патріоти України.

У мережі опубліковано кадри історичної події для американського лідера, якому двічі було оголошено імпічмент. У літак Трамп забрав деякі свої речі – на кадрах видно, як його охорона і помічники несуть коробки, ймовірно, з документами.

Нагадаємо, що Трамп запланував у день інавгурації Байдена скористатися "бортом номер один" для перельоту до Флориди – це передбачало супровід його офіцером із "ядерною валізкою".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....