Fish Fetish всьо: В Україні арештували заклади та майно російського ресторатора

Суд наклав арешт на заклади громадського харчування та земельні ділянки російського мільйонера та ресторатора Алєксандра Орлова, що, зокрема, володіє столичним комплексом Queen. Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки, передають Патріоти України.

Співробітники БЕБ встановили нерухоме майно, яке через офшорні компанії та підконтрольних осіб належать одному з російських бізнесменів. Хоча правоохоронці традиційно не розголошують імʼя фігуранта, за даними джерел ЕП йдеться про російського ресторатора Алєксандра Орлова.

Орлов володіє групою Bulldozer Group, якій в Україні належать заклади Queen Kyiv, Virgin Izakaya Bar, Eshak, Not Only Fish, Рыба Пила, Queen Country Club, Fish Fetish.

У ході слідства встановлено, що бізнесмен намагався уникнути можливих санкцій та вилучення прав власності, а відтак за удаваним угодами планував фіктивно вивести зі своєї власності зазначені активи.

У березні, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, група повідомила, що йде з українського ринку. Водночас команда, що розвивала ресторани групи в Україні, заявила, що "Орлов більше не причетний до українського ресторанного бізнесу".

Ухвалами слідчого судді арештовано нерухомість у вигляді закладу громадського харчування, земельних ділянок та багатофункціонального розважально-оздоровчий комплексу із закладом громадського харчування. Орієнтовна загальна вартість арештованого майна становить понад 400 млн грн.

Всередині цієї зони розташовані сім міст мільйонників: Збільшилася вразлива для ударів України територія Росії

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:52

Безпілотник ЗСУ здійснив найдальшу атаку по російських об'єктах, уразивши нафтопереробний завод Газпром нафтохім у місті Салават. Тепер потенційно вразлива території Росії для ударів українських БПЛА розширилася на 200 тисяч квадратних кілометрів. Про ...

Білий дім припускає підготовку РФ до масштабнішого наступу на Харків - Джон Кірбі

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:40

Російські окупанти, ймовірно, готуються до того, щоб провести більш масштабний наступ на Харків. Про це заявив координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg. Ро...