Фіцо закликав "страждати русофобією" та знайшов нових "винуватців" війни в Україні

Війна в Україні нібито досі триває тому, що Захід хоче "поставити росіян на коліна". Мовляв, Європа підтримує вбивства у "конфлікті". Про це цинічно заявив прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, повідомляють Патріоти України з посиланням на Pravda.

Словацький політик висловився, мовляв, війна РФ в Україні - "військовий конфлікт, де насправді вбивають слов’ян, а Європа підтримує це вбивство". Також Фіцо вкотре заявив про те, що війну "неможливо врегулювати військовим шляхом"..

Прем'єр Словаччини погодився зі вступом України до Європейського Союзу. Втім наголосив: допоки він при владі, Братислава "ніколи не погодиться на членство України в НАТО". Фіцо повідомив про те, що наступного року хоче відвідати Москву з нагоди 80-ї річниці закінчення Другої світової війни. Він закликав "не страждати русофобією" та наголосив, що хоче "подякувати визволителям", бо свобода до Словаччини прийшла зі сходу".

"Зараз дуже важливий етап": Начальник Генштабу Баргилевич повіз деталі Плану перемоги до Вашингтону, - Зеленський

неділя, 6 жовтень 2024, 21:16

Президент України Володимир Зеленський відправив до Сполучених Штатів начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та віцепрем'єрку з євроатлантичної інтеграції Ольгу Стефанішину. Вони мають представити у Вашингтоні деталі Плану перемоги. Про це повідо...

"Замах на життя та здоров'я": У Держдумі РФ хочуть ввести кримінальне покарання за "порчу" та "приворот"

неділя, 6 жовтень 2024, 20:30

У Росії потрібно зробити кримінальними такі дії, як наведення порчі і привороту, заявив депутат держдуми РФ від «Единой России» Олександр Спірідонов. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Спірідонов вважає, що ці ритуали можут...