Фюрер і піонери: Соцмережі насмішили фото "патріотичного заходу" на єдиному курорті "ДНР"

Великий резонанс в соцмережах викликали фотографії зі зборів "юних дружинників", перед якими виступав глава так званої "ДНР" Денис Пушилін. Зустріч відбулася в окупованому Сєдовому. Посилання на відповідні знімки опублікував користувач Twitter з ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

В цілому фоторепортаж викликає відчуття нереальності того, що відбувається, нагадує твори Віктора Пелевіна про Радянський Союз в стилі постмодернізму. За спостереженнями інтернет-користувачів вирази облич школярів в червоних футболках і беретах зовсім не схожі на дитячі. "Обличчя натхненні, бо фюрер віщає. Жодної посмішки, крім Душіліна, звичайно", - прокоментував Святоголік.

Військовий-блогер Анатолій Штірліц зазначивив, що в окупованому Сєдовому підлітки замість відпочинку на морі проходять військовий вишкіл і слухають лекції про фейкову історію фейкової республіки. Коментатор I'm поцікавився, чи не про свої успіхи в МММ розповідає доповідач.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...