​Фюреру Четвертого рейху забули надіти памперс? Путін видав свою знервованість на початку доленосної для нього зустрічі з Байденом (відео)

Диктатор поставив на карту все, або майже все. Або він щось виторгує від Заходу і на цей раз, або ризикує провалитися в тартарари слідом за набагато могутнішим СРСР

РФ Володимир Путін, ймовірно, сильно нервував на відеозустрічі з лідером демократичного світу та наймогутнішої держави, що має бюджет оборони вдесятеро більший ніж спроможна московська недоімперія, зазначають Патріоти України.

Для лідера РФ переговори з президентом США Джозефом Байденом дуже відповідальні. Адже на кон поставлені життя та смерть Четвертого рейху – його «життєвий простір».

Кадри перших секунд переговорів транслював федеральний телеканал "Росія 24. "Вітаю вас, пане президенте", - говорить у схвильований карлик. При цьому Х*йло рвано видихає, чим видає свою нервозність.

У лідера РФ чітко видно так званий "синдром неспокійних ніг" під столом. Варто нагадати, що головною темою переговорів стане Україна. Байден погодився на бесіду у зв'язку із масштабною концентрацією військ РФ на українському кордоні. Західні розвідки побоюються великого вторгнення.

Байден вже неодноразово чітко озвучував позицію, що для Росії дуже дорого коштуватиме нова ескалація на українському напрямі. Кремлю обіцяють "пекельні" санкції, які обрушать економіку РФ, а також посилення військової підтримки України.

Важливо, що Путін уже не вперше прокручує подібну історію. Весною цього року РФ також перекидала війська до України, загрожуючи вторгненням. Усе це закінчилося, як тільки Байден погодився на переговори. Російська журналістка Юлія Латиніна вважає, що військові маневри біля кордонів України для Путіна є своєрідною "формою дзвінка до Байдена". Відомо, що, окрім України, президенти обговорюють, зокрема, тему кібербезпеки. У цьому питанні Вашингтон і Москва також мають серйозні розбіжності. Раніше Пєсков поділився деталями зустрічі.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...