Флагман німецького ВПК ударними темпами будує новий завод, щоб подолати снарядний голод України

Rheinmetall побудує новий завод з виробництва боєприпасів: постачатиме снаряди в Україну

Найбільший німецький концерн Rheinmetall побудує новий завод з виробництва боєприпасів для забезпечення безперебійного постачання снарядів в Україну. Про це заявив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер, повідомляє Bild.

"Темпи швидкі. Те, що раніше зайняло б 10 років, тепер досягається за кілька місяців. Ми побудуємо новий завод снарядів у Німеччині в рекордні терміни, щоб створити стратегічну безпеку поставок", - наголосив голова Rheinmetall.

Водночас у відповідь на звинувачення німецького уряду в недостатній підтримці України, Паппергер наголосив на хорошій співпраці між посадовцями та збройовою промисловістю.

"У військових закупівлях багато чого змінилося на краще. Тільки Rheinmetall минулого року отримала від федерального уряду замовлення або рамкові угоди на суму понад 10 млрд євро - для Бундесверу та України. Цього року ця сума збільшиться щонайменше до 15 мільярдів", - наголосив Паппергер.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...