"Фокусы Путина закончатся бомбежкой Москвы", - Невзоров

Російський телеведучий і публіцист Олександр Невзоров переконаний, що війна Росії проти України закінчиться перемогою України, але він поки не знає, "де ця перемога зупиниться". Про це Невзоров сказав в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "Горлону" Дмитрові Гордону, передають Патріоти України.
"Я бачу абсолютно впевнену, жорстку перемогу України. Я просто не розумію, де ця перемога зупиниться. І ось це мене турбує. Я просто розумію, що всі ці фокуси [президента РФ Володимира] Путіна закінчаться бомбардуванням Москви, імовірно. Тоді ситуація буде зовсім іншою, вона буде набагато складнішою для тих росіян, які зараз однозначно б'ються за Україну", – сказав Невзоров.

Він пояснив, що має на увазі росіян, які підтримують Україну не на полі бою, а надаючи правдиву інформацію про війну. "Я не роблю різницю між інформаційними фронтами та фронтами військовими. Тому що, як ми встигли з'ясувати, тепер ці інформаційні фронти не менш небезпечні. З огляду на великі запаси "Новачка" і схильність Володимира Володимировича [Путіна] постійно десь виділити гази, то це майже рівнозначно (за допомогою отруйної речовини нервово-паралітичної дії "Новачок" у Росії і за її межами було отруєно деяких опозиційних політиків, громадських діячів, колишніх розвідників), – наголосив публіцист.

На його думку, сьогодні з України йде "навіть не промінь, а потужне прожекторне світло", і результат війни може вплинути не лише на неї саму, а й на Росію. "Саме Україна виявиться тією силою, яка зламає фашизм у Росії. Я розумію, що ви абсолютно не схильні були платити таку величезну ціну за наведення порядку в Росії і за ліквідацію фашизму, за свободу преси, за відносну свободу, яка, можливо, в Росії буде... Але так виходить, що ви платите. Так виходить, що свободу Росії купують українською кров'ю. Дякую вам за це дуже! Напевно, пів року тому я б це "дякую" сказав із більшим почуттям, але я вже не розумію, чи хочу я мати стосунок до Росії. Чесно можу тобі сказати. Я бачу цей народ, бачу це керівництво. Я розумію, що цей стан легко може повернутися. Стан, який мене лякає. І що немає жодного чинника, який страхує, гарантує неповторення фашизму в Росії", – вважає Невзоров.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...