Фонд закрився - гроші зникли: Принців Гаррі та Вільяма звинувачують у неправомірному використанні грошей на благодійність

Британських принців Гаррі та Вільяма (які раніше розділили гроші фонду своєї матері принцеси Діани) звинувачують в неправомірному використанні грошей благодійних фондів. До Комісії з благодійності, яка регулює діяльність зареєстрованих благодійних організацій в Англії і Уельсі, надійшла відповідна скарга від антимонархічної організації «Республіка». Про це повідомляє газета The Sun, передають Патріоти України.

Брати провели «розділ майна», в ході якого Гаррі і його дружина Меган відділилися від фонду The Royal Foundation, яким деякий час займалися спільно з Вільямом і Кейт Міддлтон. Після цього герцог і герцогиня Сассекські створили свій власний фонд - Sussex Royal.
Після того, як Гаррі і Меган вирішили скласти з себе королівські повноваження і виїхати з Великобританії, вони, згідно з розпорядженням королеви Єлизавети, втратили можливість використовувати назву Sussex Royal, так що організацію довелося закрити.
Після того, як Гаррі і Меган відділилися від The Royal Foundation, частина грошей цього фонду перейшла на рахунок Sussex Royal. А після закриття Sussex Royal кошти перейшли до компанії Travalyst, 75% акцій якої володіє Гаррі і яка благодійної не є.
Sussex Royal і Travalyst отримали від фонду The Royal Foundation в цілому 370 тисяч доларів. Антимонархісти заявили, що принци ставлять свої особисті стосунки вище інтересів своїх благодійних фондів і порушують існуючі закони.
Глава «Республіки» Грем Сміт вимагає ретельного розслідування ситуації. «The Royal Foundation втратив майже 370 тисяч доларів на користь улюбленого проекту принца Гаррі. Власний благодійний фонд Гаррі закрився, і, схоже, забрав з собою гроші на благодійність», - заявляє він. Представники принца Гаррі вже відреагували на це, заявивши, що такі звинувачення фальшиві і образливі.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...