"Формула Штайнмаєра" ляже в основу законопроєкту, - помічник Зеленського

Законопроєкт обіцяють винести на публічне обговорення.

Андрій Єрмак. Фото: Укрінформ.

Формула Штайнмаєра - це база, яка ляже в основу законопроєкту. Його буде винесено на публічне обговорення. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив помічник президента України Андрій Єрмак, інформують Патріоти України.

"Вчора зустрічався в Офісі президента з активістами, щоб обговорити "формулу Штайнмаєра" та її роль у врегулюванні ситуації на Донбасі. І хочу повторити те, що сказав на зустрічі:

1. Нічого не буде вирішуватися без відома суспільства.
2. Процес імплементації формули має кілька етапів, це не разове рішення.
3. Формула - це не закон. Це база, яка ляже в основу законопроєкту, за який голосуватимуть і який буде винесено на публічне обговорення", - написав Єрмак.

Помічник Зеленського підкреслив, що "все це буде пізніше, наразі необхідно припинити вогонь".

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...