"Формула Штайнмаєра": У Зеленського жорстко опустили голову МЗС Пристайка

Давид Арахамія звинуватив Вадима Пристайка у фантазуванні.

Давид Арахамія. Фото: inforesist.org.

В Офісі президента України не чули про затвердження «формули Штайнмайєра». Про це в кулуарах Верховної ради заявив глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що 18 вересня глава МЗС України Вадим Пристайко заявив, що погодив застосування «формули Штайнмайєра» для врегулювання ситуації на сході України.

«Я думаю, пан Пристайко щось вигадав. Я сам не займаюся цим питанням, але всі ми переймаємося з цього процесу, і я багатьох питав і в Офісі президента. Вони кажуть, що нічого такого немає», – заявив Арахамія.

За його словами, на сьогоднішній день актуальним питанням залишається розширення «нормандського формату».

Джерело: РБК-Україна

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...