"Формуватимуть один повноцінний батальйон з колишніх трьох": Більшість окупантів вже не хочуть воювати в Україні (аудіо)

Після п'яти місяців повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти зіткнулися з нестачею безпілотників, які купують власними силами. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова російського військового, опублікована українською розвідкою в Telegram, передають Патріоти України.

"Два дні тому прилетіло в будівлю. Якийсь х ...(незрозуміло чим) е... (стріляють), виходу не чути них... (взагалі). Просто дві секунди - бам. Якась РСЗВ, типу "Граду", "Урагану". Тільки вона беззвучна. Все що в телевізорі говорять, Це все е... (неправда), що у нас втрати мінімальні. У нас тут комбриг мед продавав і безпілотники купував. 20 бочок меду 200 літрових продав. 4 безпілотники купив. Пасіку десь пограбували. Тут пасік цих йо ...(дуже багато)", - розповів окупант.

Він також додав, що з російськими військовими працюють психологи, оскільки більшість солдатів не хочуть воювати в Україні. "Формуватимуть один повноцінний батальйон з колишніх трьох. З особовим складом протягом 10 днів працюватимуть психологи, оскільки ніхто не хоче повертатися в Україну. За півроку зайшло дві тисячі підкріплень. На сьогодні з них залишилося максимум 500", — розповідає окупант.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...