Фортуна знов повернулась задом до Дональда Фредовича: Гарріс обходить Трампа у трьох ключових штатах

Гарріс обходить Трампа у трьох ключових штатах

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс обходить кандидата від республіканців Дональда Трампа в трьох ключових штатах. Про це свідчать дані опитування Bullfinch Group, які були опубліковані у суботу, 19 жовтня, передають Патріоти України.

Зазначається, що опитування проводилося з 11 по 17 жовтня серед 1800 виборців у Мічигані, Пенсільванії та Вісконсіні. За його результатами, Гарріс готові підтримати 53% респондентів у Мічигані, а Трампа лише 45%. При цьому у Вісконсіні Гарріс обходить конкурента лише на 3 відсоткові пункти.

У Пенсільванії опитування показує нічию, проте якщо респондентам пропонують вибрати не лише двох кандидатів, але додають третього, перевага йде на користь Гарріс.

Тим часом американські букмекери передбачають перемогу Трампа на виборах. Сума ставок, ухвалених напередодні виборів у США, вже склала понад мільярд доларів.

"Є спірне питання про військові можливості НАТО, але альтернативи Альянсу немає": Залужний розставив крапки над "і"

неділя, 20 жовтень 2024, 10:57

Посол України у Великій Британії, колишній головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний заявив, що нашій ккраїні необхідно вступити в НАТО і альтернативи немає. Україна має отримати гарантії миру та безпеки на наступні 100 років. Про це ...

"Наша допомога виявляється в конкретних прикладах": У Франції уточнили, коли Україна отримає перші літаки Mirage 2000

неділя, 20 жовтень 2024, 10:50

Франція продовжить надавати підтримку Україні, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення міністра закордонних справ Франції Жан-Ноеля. "Наша допомога виявляється в конкретних прикладах. Стосовно сфери оборони, ми надаємо Україні обладнанн...