Фракція "Слуга народу" розділяється: У Зеленського розкрили подробиці

Президентську фракцію "Слуга народу" у Верховній Раді поділять на 15 груп. Їх сформують жеребкуванням, а очолюватимуть заступники голови фракції, повідомляють Патріоти України.

Так хочуть "ефективніше координувати її роботу та налагодити внутрішню комунікацію", говорить керівниця прес-офісу партії Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

"Слуга народу" у Верховній Раді матиме 254 депутати у Раді – найбільшу фракцію, здатну сформувати монобільшість. "А ще завдяки поділу ми зможемо більш злагоджено та швидко напрацьовувати позицію із загальнополітичних питань, організовувати регіональні поїздки наших депутатів, обраних за списком, забезпечувати роботу членів фракції та, звісно ж, навчання", – пояснила Кравчук.

Керівники цих груп не є "смотрящими". Вони не керуватимуть роботою, а координуватимуть її. "І групи ми формуємо шляхом жеребкування, а не на "клановій", земляцькій чи іншій подібній основі. Фракція, як і партія, побудована за мережевим принципом, ми маємо можливість збиратися у різних форматах, щоб співпрацювати та спілкуватися для більшої ефективності нашої роботи", – додала вона.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...