Франція переживає революцію в оборонній промисловості завдяки і задля України

Заступник завідувача кафедри економіки оборони в Інституті передових досліджень національної оборони Франції доктор Жюльєн Малізард заявив, що у Франції, по суті, відбулася революція в оборонній промисловості з огляду на необхідність забезпечення України у війні проти росії.

Про це Жюльєн Малізард заявив у програмі Think Strategic, яку організували Академія оборони Франції та Міністерство збройних сил Франції.

Зазначається, що для того, аби підтримати військові зусилля України, Франція значно наростила темпи своєї оборонної промисловості.

Так, щодо артилерії, то за два останні роки виробництво у Франції зросло з 1000 до 3000 штук 155-мм снарядів на місяць.

Своєю чергою компанія Nexter вдвічі скоротила час виробництва САУ CAESAR, а кількість їх вироблених одиниць у Франції зросла майже вчетверо після російського вторгнення в Україну.

«Франція оголосила про виробництво 78 гармат CAESAR у 2024 році. Це революція, оскільки вони виготовлятимуться без попереднього замовлення», — заявив доктор Малізард.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...