"Франція та Китай стали антигероями": Бізнес біжить із путінської Росії - у лідерах компанії з Британії та Німеччини

З початку російського вторгнення в Україну, понад 450 міжнародних компаній оголосили про свій вихід з Росії. Країни-лідери за цим показником – Німеччина та Великобританія. Найменша частка фірм, що пішли з путінської Росії, – з Франції та Китаю. Про це свідчать дані Єльського університету та аналізу Forbes, передають Патріоти України.

В цілому ж найбільші іноземні компанії в Росії в основному походять із семи країн. Це США, Великобританія, Німеччина, Франція, Японія, Південна Корея та Китай.

"Одразу вималювався список компаній, кого треба активно переконувати насамперед: наприклад, Philip Morris, Mars, Metro, JTI, Samsung тощо. Усі жовті та зелені квадратики мають стати червоними", – зазначив народний депутат України Ярослав Железняк.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...