Французькі фашисти поглиблюють співпрацю з Москвою: Марі Ле Пен веде на вибори натуралізовану "чекістку" Путіна. Впливові ЗМІ б'ють на сполох

Росіянка з французьким громадянством Тамара Волохова працює в Європейському парламенті в якості радника ультраправої фракції "Ідентичність і демократія" й співпрацювала з багатьма французькими депутатами такого ж штибу

Колишня модель з Ростова-на-Дону допомагала їм підтримувати зв'язки з Москвою. У 2021 році вона вирішила висунути свою кандидатуру на виборах до ради французького департаменту Нижній Рейн від партії "Національне об'єднання" (колишній Нацфронт), пояснивши це "почуттям боргу" перед країною, яка її прийняла, повідомляють Патріоти України з посиланням на розслідування від радіостанції RFI, що є частиною суспільного мовлення Франції.

Росіянка Тамара Волохова отримала громадянство Франції в 2016 році. Паризька газета Le Parisien називає її колишньою моделлю, а страсбурзьке видання Rue98 - "агентом російського впливу".

Як стверджує в своєму розслідуванні видання EUObserver, Волохова переїхала в Страсбург на початку 2000-х років й закінчила Європейську школу комунікацій. Їй вдалося отримати стажування в Раді Європи, а потім - потрапити до Європейського парламенту та завести зв'язки серед французьких ультраправих.

Свою діяльність в Європейському парламенті Тамара Волохова початку в 2013 році ще до отримання громадянства Франції. Сама вона каже, що займається там "технічною роботою", пов'язаної з резолюціями і поправками. Але в розслідуванні EUObserver стверджується, що вона займалася там підтримкою зв'язків з Росією.

Тамара Волохова, зокрема, працювала з кількома французькими депутатами, що входили до складу "Національного фронту", а після перейменування партії Марін Ле Пен - до "Національного об'єднання". Серед них - ультраправий Емерік Шопрад, який побував 2014 року на "референдумі" в окупованому Криму, й Тьєррі Маріані, що також відвідував анексований Росією український півострів.

Про поглядах на геополітику Тамари Волохова можна зрозуміти за статтями, які вона опублікувала на сайті Шопрада. Зараз вони недоступні, однак їх можна знайти в веб-архіві.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...