Фредович і барикади: Трамп гнівними заявами зібрав величезний мітинг, кинувши послідовників у бій

У Вашингтоні сьогодні плануються масові мітинги - в день засідання Конгресу, на якому має відбутися офіційне затвердження результатів голосування колегії виборників за президента США.

У Вашингтоні відбувається багатотисячний мітинг на підтримку президента Дональда Трампа, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання The Washington Post, тисячі прихильників Трампа й надалі прибувають у Вашингтон для проведення мітингів на підтримку Трампа. Зокрема, ті, хто планує відвідати Вашингтон, вважають ці демонстрації останнім рубежем для Трампа, оскільки сьогодні Конгрес буде розглядати затвердження перемоги кандидата від Демократичної партії Джо Байдена на виборах президента.

Трамп продовжує ставити під сумнів результати голосування, але не підтверджує свої аргументи доказами. Він закликав своїх прихильників брати участь в мітингах у Вашингтоні та повідомив у мікроблозі Twitter, що виступатиме перед учасниками о 11:00 (18:00 за Києвом). Організатори очікують, що у мітингах братимуть участь близько 30 тис. осіб.

Своєю чергою, мер округу Колумбія Мюріел Баузер попросила жителів Вашингтона триматися подалі від мітингів. Наразі вже повідомляється про перші затримання правоохоронцями мітингувальників у Вашингтоні. Зокрема, поліція округу Колумбія вже арештувала п'ять осіб, ще одну особу затримала поліція паркових служб. Обвинувачення стосуються порушень у зв'язку з носінням зброї і нападами.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...