"ФСБ через британську The Independent бреше, як у ЗСУ все погано. Не помагає: Велика Британія одразу схвалила поставки нам HIMARS і М270", - Голобуцький

"ФСБ вже через британську The Independent бреше, як в ЗСУ все погано. Не помагає: Велика Британія одразу схвалила поставки нам HIMARS і М270", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І ще трохи про інформаційні спецоперації Кремля: Овсянніковою все не вичерпується. Тепер це також і вкиди через британську пресу. От тільки мало хто уточнює, що преса ця - не дуже британська.

Власниками The Independent вже протягом 12-х років є російські бізнесмени Лєбєдєви. Але навряд чи Лєбєдєви реально розпоряджаються газетою: щорічні збитки понад 10 млн. фунтів - не те, що можна описати як "допустимі видатки".
Отже, публікація "в британській пресі" про те, що в ЗСУ все дуже погано, в окупанта в 40 разів більше боєприпасів, в 20 разів більше артилерії, в 12 разів більше далекобійність, а в нас скінчились ракети для РСЗО і масове дезертирство... Це все звичайна спецоперація ФСБ для деморалізації України й українців.
Щоправда, переконало це мало кого. Натомість союзники продовжують нарощувати нашу обороноздатність. І скарги окупантів про реальну ситуацію на фронті підтверджують, що зміцнювані союзниками ЗСУ відпрацьовують по максимуму".

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...