ФСБ приїхала "утихомирювати": Після удару ЗСУ на Запоріжжі серед окупантів почалося масове дезертирство

У лавах російських вояк, які перебувають на окупованих територіях Запорізької області, почалася паніка після того, як Збройні сили України знищили військову базу загарбників у Мелітополі. Там почали фіксувати масове дезертирство. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України.

"За інформацією добрих людей, після знищення ЗСУ військових об'єктів окупантів із високоточної зброї на тимчасово окупованій території Запорізької області в армії окупанта почалася паніка. Орки масово залишають склади та бази зберігання озброєння та військової техніки мордора, побоюючись нових ударів дядечка "Ленд Ліза", – йдеться у повідомленні.

Для ведення розшукових дій за фактом дезертирства російських вояк на окуповані території Запорізької області навіть прибув підрозділ ФСБ Росії. За попередніми даними, місця дислокації залишили близько 30 російських військовослужбовців.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...