Просто охорона вже не допоможе? ФСО планує захищати Путіна від держперевороту... за допомогою гіпнотизерів та священників, - The Insider

ФСО планує захищати Путіна від держперевороту за допомогою гіпнотизерів та священиків, – The Insider

У столиці країни-агресора Росії почали поступово готуватися до можливого державного перевороту. Нещодавно Федеральна служба охорони влаштувала у Москві планово-тактичні навчання з нейтралізації загроз тероризму та захисту об'єктів вищих органів влади. Примітно, що ФСО готує особовий склад до "масованої ідеологічної атаки". Про це повідомляє The Insider, передають Патріоти України.

У РФ бояться, що проти кремлівської влади буде використано ЗМІ, соцмережі, релігійні організації та навіть гіпноз. Серед заходів у відповідь російські генерали планують "контрнавіювання", проведення щотижневих політзанять, колективний похід у храм і виявлення офіцерів ФСО з нестійкою психікою та неадекватною реакцією.

За реалізацію плану відповідає безпосередньо заступник директора ФСО генерал Олександр Комов. Він входить до особливо засекречених співробітників охорони та відкритої інформації про нього вкрай мало. За повідомленням джерела з охорони Кремля, Комов керує групою позаштатних радників, до якої, зокрема, входять астрологи, чорні маги та екстрасенси.

Крім того, в країні-терористці переживають, що ворог добиватиметься "зниження психологічної стійкості особового складу, його моральної дезорієнтації та доведення до стану неготовності чинити опір". Серед головних загроз у РФ називають телебачення, радіо, друковані ЗМІ, соцмережі, книги, брошури, листівки та плакати.

Також ФСО РФ вважає, що для держперевороту проти Кремля буде використано громадські рухи, неурядові та релігійні організації. Особливий акцент робиться на деяких осіб, "підготовлених для психологічного зараження особового складу і які мають гіпнотичні здібності". Щоправда, що це за особи і яким чином вони можуть загіпнотизувати та психологічно заразити кремлівську охорону, у ФСО не уточнюють.

Крім соцмереж та гіпнозу в Росії вважають, що противник має намір застосувати більш "витончені" методи: програмні та апаратні закладки, що містять функції створення звукових та візуальних ефектів, психокоректуючі ігри, а також хімічні та біологічні рецептури психологічної дії.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...