Ґвалтували жінок та дітей на очах у батьків, а потім вішали та розстрілювали: Полонений окупант розповів, як гуляли росіяни у "звільненій від фашистів" Авдіївці (відео)

У полон до ЗСУ потрапив солдат 41-ї бригади армії РФ Рустам Гарєєв. Він штурмував околиці Авдіївки, а потім – ґвалтував та розстрілював дітей, жінок. Про це окупант розповів в інтерв'ю каналу "Полонені СВО", повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

На рахунку окупанта, зокрема, страта двох цивільних, які ховалися у підвалі. Він усвідомлював, що чинить злочин, але командир сказав, що "цивільних тут немає – лише коригувальники".

"Далі ми їх ліквідували. Спочатку поламали прикладами. Били хвилин 20. Потім знайшли мотузки та придушили. Повісили, вже непритомних"

Крім цього, у лютому 2024 року в Авдіївці окупант зґвалтував 3 хлопчиків, 5 дівчат та 6 жінок.

"Ми просто шукали укриття від міномета. Виявили жінку 38 років та двох дівчат 11 і 13 років. В результаті надійшла команда від командира групи "Омськ" закрити рота скотчем усім трьом. Потім, починаючи з дорослої, почали насильницькі дії. Згодом ставили до стіни й розстрілювали".

Додав, що одного разу окупанти "застосували насильницькі дії" щодо двох жінок 38-40 років, а потім відвели у підвал. Там виявили дівчинку 10 років – її зґвалтували при батьках. За словами цинічного загарбника, усе це загалом зайняло близько двох годин, а закінчилося, традиційно, розстрілом.

За успішну службу окупанта було підвищено до молодшого лейтенанта. Він потрапив у полон під Очеретяним.

Ситуація накаляється: Росіяни посилили обстріли у районі Вовчанська, можуть готуватися до штурмів, - ОТУ "Харків"

середа, 7 серпень 2024, 22:59

Російські війська посилили обстріли на Харківському напрямку, зокрема у районі Вовчанська. Крім того, окупанти зосереджують там сили й техніку. Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Харків", передають Патріоти України. "Від початку тижня в...

Не пережив зустріч з FPV-дроном: У Курській області вбито відомого Z-воєнкора та пропагандиста московських телеканалів

середа, 7 серпень 2024, 22:40

У Курській області РФ 7 серпня вбито російського "воєнкора" Євгена Піддубного. Як зазначається, "воєнкора" Піддубного було вбито в Курській області прямим попаданням FPV-дрона в автомобіль, передають Патріоти України з посиланням на Про це повідомляють...