Гаага вже чекає на Х**ло: В Україні з'ясували, як Росія поставляла тисячі тон боєприпасів у "Л-ДНР" у дні боїв за Дебальцеве (відео)

В Україні з'ясували, як Росія завозила для бойовиків "ЛНР" і "ДНР" цілі залізничні состави зі снарядами у дні боїв за Дебальцеве в 2015 році Про розслідування розповів член української делегації в ТГК Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він зазначив, що з відкритих джерел вийшло дізнатися, що лише протягом січня 2015 року росіяни завезли на окупований Донбас залізницею тисячі тон боєприпасів.

"Є багато способів відстежити рух вантажів залізницею. Ми обрали найпростіший і легальний. На Росії є такий сайт як Gdevagon - стеження за вагонами і контейнерами онлайн. Це легальний сайт, який продає інформацію з російської залізниці", - розпові він.

Казанський зазначив, що кожен бажаючий може за 3 тис. рублів отримати інформацію про рух вантажу через будь-яку залізничну станцію російської залізниці.

"І нас зацікавило, як працювала у дні гарячих боїв за Дебальцеве, Донецький аеропорт і Вуглегірськ прикордонна залізнична станція "Успенская" в Ростовській області, тому що вона межує з Донецькою областю. Цей відрізок кордону з серпня 2014 року контролюється бойовиками "ДНР", і через нього проходить велика залізнична гілка на Амвросіївку і Іловайськ", - додав він.

У наданій сайтом інформації зазначається, що левова частка всіх вантажів з Росії в "ДНР" - це вибухові матеріали і паливо.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...