"Гадюки-придворні" та "родичі-лицеміри": Меган Маркл та принц Гаррі розповіли, чим їх образила королівська родина

Меган і Гаррі були незадоволені тим, що кращі ролі дістаються принцу Вільяму і Кейт Міддлтон - а їм самим відводять роль «запасного колеса».

Гаррі та Меган не подобалася відведена їм роль. Фото: Рейтерс.

У серпні в продаж надійде книга «У пошуках свободи. Гаррі, Меган і створення сучасної королівської сім'ї» авторства журналістів Омід Скобі і Керолін Дюран. У ній буде викладена історія принца Гаррі та його дружини Меган Маркл - такою, якою вони бачать її самі, повідомляють Патріоти України.

Хоча герцог і герцогиня Сассекські, що схвалили цей проект, не давали Скобі і Дюран інтерв'ю особисто. Від їх імені в основному говорять їхні близькі друзі і наближені. Частину інформації, опублікованої в книзі, вже розкрило британське видання The Times. Так, в біографії Сассексів йдеться, що вони були ображені тим, що їх "засовують" на задній план члени королівської сім'ї та «гадюки-придворні», яких мати Гаррі принцеса Діана називала «люди в сірих костюмах».

Меган і Гаррі були незадоволені тим, що кращі ролі дістаються принцу Вільяму і Кейт Міддлтон - а їм самим відводять роль «запасного колеса». І відчували «недолік підтримки» з боку сім'ї. На думку подружжя, таке ставлення було викликано страхом, що своєю популярністю вони можуть затьмарити більш високопоставлених родичів.

Меган в сльозах зізнавалася друзям, що «пожертвувала всім заради Гаррі і його сім'ї», а в результаті у неї не залишилося іншого вибору, окрім як покинути цю сім'ю, монархію і Великобританію. Хоча вона всіма силами намагалася цього уникнути. Стверджується, що рішення в підсумку прийняв Гаррі, який в глибині душі давно цього хотів. Меган лише допомогла «відкрити йому двері».
Гаррі відчував, що до нього при дворі ставляться зневажливо, вважаючи його занадто «чутливим і відвертим». Що «старій гвардії» не подобається Меган, і вони «не зупиняться ні перед чим, щоб ускладнити їй життя».
Оголошення, зроблене Меган і Гаррі в Instagram 8 січня про те, що вони залишають королівську сім'ю, приголомшило королеву. Онук і його дружина, які прагнули до самостійності, не поставили Єлизавету II до відома про те, що збираються заявити про це публічно, не обговоривши спочатку всі деталі такого кроку.
Відносини Сассексів і Кембриджів, які дали тріщину після того, як Вільям засумнівався, чи не поспішає Гаррі з одруженням, настільки погіршилися, що на останньому публічному заході (церковній службі в честь Дня Співдружності), в якому взяли участь Гаррі і Меган, ці дві пари взагалі не спілкувалися між собою. Кейт навіть уникала зустрічатися з Меган очима, хоча та весь час намагалася зловити її погляд. Вільям також вдавав, що не помічає присутності молодшого брата.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...