Гидко: Ріббентроп Четвертого Рейху відізвався на присуд Міжнародного трибуналу ООН щодо звільнення українських моряків

При цьому Україні дають пораду дотриманням норм російського законодавства щодо окупованих територій. При цьому гібридна недонаддержава ховається за якимось міфічними з Україною домовленостями щодо непідзвітності міжнародного трибуналу ООН

Росія не має наміру виконувати сьогоднішній присуд Міжнародного трибуналу щодо звільнення українських моряків і суден, захоплених 25 листопада 2018 року поблизу Керченської протоки. Це випливає з офіційного повідомлення МЗС РФ, опублікованому на сайті зовнішньополітичного відомства, зазначають Патріоти України. Серед іншого підкреслюється, що нібито підписана Україною і Росією Конвенція ООН не дозволяє вирішувати суперечки щодо інциденту, який мав місце в листопаді.

У МЗС РФ повідомляють про намір ініціювати арбітражний розгляд по цій справі. Крім того, Україні дають раду здійснювати судноплавство в районі Керченської протоки з дотриманням норм російського законодавства (див. Скрін повідомлення МЗС РФ).
Як повідомлялося раніше, Міжнародний трибунал визнав аргументи Росії про нібито провокаційною військової агресії України не переконливими і прийняв рішення зобов'язати Росію негайно звільнити українських моряків.
Президент Зеленський заявив, що очікує від Росії виконання рішення трибуналу, що могло б бути з її боку сигналом до готовності реальних дій по припиненню конфлікту на Донбасі.
У свою чергу, заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, яка була присутня при оголошенні рішення Трибуналу, заявила, що воно є обов'язковим до виконання.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...