Галіфе на дупі не трісне? Песков пояснив забаганку Путіна про "санітарну зону" в Україні

Рот путіна у своїй логіці, або логіці свого господаря, проігнорував той факт, що українська зброя вже вражає глибокі російські тили на понад 1000 км.

Кремль пояснив ідею санітарної зони

Росії потрібна буферна чи "санітарна зона" на кордоні з Україною для того, щоби українці не могли завдавати ударів по російських об'єктах. Про це сказав речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у понеділок, 18 березня.

Так він пояснив слова російського диктатора Володимира Путіна про те, що Росія у якийсь момент може створити "санітарну зону" на прилеглих територіях України.

"Президент має на увазі, що на тлі атак дронами, на тлі артилерійських обстрілів нашої території, населених пунктів на нашій території, насамперед соціальних об'єктів, житлових будинків, будуть вжиті заходи, щоб ці території убезпечити. Убезпечити їх можна, тільки створивши якийсь коридор, якусь, дійсно, буферну зону, щоб будь-які засоби, які ворог може використовувати для завдання ударів, були за межами зони досяжності", – пояснив представник Кремля.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...