Ганьба на всю країну: ДБР запевняє, що не в змозі встановити, чи був нардеп Трухін за кермом під час автотрощі

На сьогоднішній день слідство за фактом ДТП з народним депутатом від “Слуги народу” Олександром Трухіним не встановило, хто перебував за кермом в момент події. Про це заявив в. о. директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, на сьогоднішній день ДБР чекає результатів кількох важливих експертиз у вказаній справі.

Відповідаючи на питання про те, чи встановлено, хто знаходився безпосередньо за кермом автомобіля, Сухачов сказав: “Ні, ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження”.

Сухачов заявив увагу на те, що на ділянці автомагістралі “Бориспіль-Київ” проводився ремонт, і камери були демонтовані.

“Але є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали всіх громадян України надати нам додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки що нічого не отримали”, – сказав він.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...