"Ганчірка для підлоги": Підліток у Маріуполі зірвав російський триколор (відео)

Мешканці розбомбленого та тимчасово окупованого Маріуполя продовжують чинити опір загарбникам. Підліток зірвав прапор Російської Федерації й викинув його. Відповідне відео опублікував радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram, передають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах видно підлітка, який розповів, що побачив "ганчірку для підлоги". "Побачили ... таку, ганчірку для підлоги, у нас в місті. Вирішили - ...вона нам тут потрібна. Зняли по-чоловічому, нас**ли на неї - вона тільки для цього й придатна. І кудись туди її треба викинути, бо нах** вона нам тут потрібна така "ганчірка". І не забувайте, окуповані території - це Україна", - зазначив хлопець.

У свою чергу Андрющенко захопився маріупольським героєм. "Пишаємося нашою молоддю. Пишаємося маріупольцями, які всупереч усьому чинять опір!"- підсумував радник мера Маріуполя.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...