Ганебніше не придумати: Китайське керівництво вдосконалило принизливе прізвисько для Путіна

Через розв'язану війну в Україні Путін зробив себе ізгоєм. Людиною, з якою не хочуть спілкуватися світові лідери. Кажуть, китайський президент Сі Цзіньпін навіть модернізував прізвисько, яке керівництво Китаю раніше придумало для російського "фюрера", передають Патріоти України.

Ще влітку писали, що Путін запрошував президента Сі Цзіньпіня відвідати Росію, але отримав рішучу відмову. Тоді ж у телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що китайське керівництво придумало принизливе прізвисько для Путіна. А тепер, як повідомляє канал Generall SVR, це прізвисько "допрацювали".

Вся справа в тому, що тепер президент Сі не тільки не хоче приїжджати до РФ, але й не має наміру вести телефонні переговори з президентом Путіним. Канал пише, що у понеділок та вівторок Путін просив МЗС організувати йому телефонну розмову з лідером Китаю, але китайська сторона відповіла відмовою.

"Цього разу китайська сторона натякнула, що важливого предмета для розмови немає, а дрібниці товариш Сі обговорювати хто зна з ким не має наміру. Сі Цзіньпін у лютому отримав особисті запевнення від Путіна в швидкій (було навіть вимовлене слово "блискавично") реалізації геополітичних амбіцій в українському напрямку. Китайський лідер повірив і дав зрозуміти, що в разі швидкої реалізації військових планів російського керівництва Путін може розраховувати не тільки на розуміння китайського керівництва, але й на підтримку. В очах Сі Цзіньпіна та керівництва Китаю Путін припустився непоправної помилки, він програв війну, яку сам і затіяв", - пише канал.

Кажуть, що через нищівний для Путіна та його режим провал в Україні, російський "фюрер" тепер постійно чекає "ножа у спину" від китайських товаришів. А пан Сі Цзіньпін, який дав прізвисько Путіну "цуценя", тепер до цього прізвиська ще додає "без зубів".

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...