Ганю образили: Соратниця Януковича розповіла паломниці-Марченко, як її "принизили" у Єрусалимі

Колишня соратниця Януковича Ганна Герман стала гостею чергової серії пропагандистського фільму Оксани Марченко «Паломниця», повідомляють Патріоти України.

Так, телеведуча-мільярдерка і кума Володимира Путіна стверджує, що до інтерв’ю вони з Ганною Герман не були особисто знайомі, бачили одна одну лише по телевізору, інколи на службі в Лаврі. «Але я завжди ставилася до неї із великою повагою», – запевнила Марченко.

У фільмі також ідеться про те, що Ганна Герман втратила двох синів – молодший, Роман, загинув у автокатастрофі, а старший, Микола, за якийсь час раптово помер. Однак такі життєві перипетії «не похитнули її віру», каже Марченко.

Ганна Герман же розповіла, як її принизили у Єрусалимі.

– Була в Єрусалимі і стояла в черзі до гробу Господнього, черга була дуже велика, бо це було перед святом. І коли вже надійшла моя черга, ішла жінка, африканка, із маленькою дитинкою у руках. І вона хотіла без черги пройти, бо з тою дитинкою стояти. Я кажу: «Слухайте, ідіть переді мною». А монах, який там керує, каже: «А тепер іди у самий кінець і стій ще раз, тому що не ти тут урядуєш, а я». І знаєте, телебачення часом робить із нами погану справу, нас часто пізнають. У тій черзі були якісь люди з України і з Росії може. І я почула таку фразу: «Бачиш, тої януковички навіть до гробу Господнього не пускають». Спочатку заболіло, але чим більше я стояла у тій черзі, стояла і молилася, і я починала розуміти, яке то велике щастя для мене, що хтось тут, на Голгофі по суті, де помирав Христос, дав мені маленьку краплину страждання і приниження із тих великих страждань, яких він тут зазнав, – сказала Ганна Герман.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...