Гарматне м'ясо для Путіна: Ходаковський заявив про примусову мобілізацію в ОРДО

Згідно з указом окупантів, юнаків забиратимуть в "армію" протягом шести місяців.

Один з ватажків формування "ДНР" Олександр Ходаковський відкрито і цинічно озвучив реальні причини примусової мобілізації, повідомляють Патріоти України.

"В сознании обывателя нет ответственности за эту территорию. Они считают, что есть некие люди-профессионалы, в чью зону ответственности входит оборона этой территории. А мы все непричастны. Но непричастность рождает безразличие, а безразличие – предательство. Когда каждая семья будет знать, хотят или не хотят, согласны или не согласны, но мужчина из этой семьи пойдет служить родине, тут произойдет переосмысление всего", - заявив зрадник.

Журналіст і блогер Денис Казанський вважає, що призовники насправді стануть заручниками окупантів. Якщо чоловіків дійсно будуть забирати з кожної сім'ї, то місцеві жителі вимушено будуть співчувати угрупованням "ЛДНР". Призов, звичайно, буде зустрінутий населенням вороже. Однак окупанти вирішили промацати грунт і вирішили мобілізувати всього 200 чоловік. "Мабуть, підрахували, що таку кількість людей точно наловлять", - вважає Казанський.

Швидше за все, ОРДЛО чекає нова хвиля втечі населення. Очікувано, бойовики будуть обмежувати виїзд, що відбувається вже майже рік з початку пандемії коронавіруса. Тому жителі окупованих територій повинні вирішити для себе питання: чи готові вони віддати "заручника" зі своєї сім'ї або покинути будинок. Згідно з указом окупантів, юнаків забиратимуть в "армію" протягом шести місяців.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...