"Гарні новини для місцевих": Гайдай опублікував відео, як ЗСУ в'їжджають у Сєвєродонецький район

Воїни української армії заїхали в Сєвєродонецький район. Із цієї частини Луганської області наші захисники вийшли кілька місяців тому. Проте всі захоплені ворогом території будуть рано чи пізно деокуповані. Відео входження військових до цього району опублікував 10 вересня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Українські танки прямують Луганщиною

Оприлюднений запис зробили службовці, які їхали на танку. Спершу бойова машина проїхала повз похилений знак із написом "Луганська область", а приблизно за 20 метрів був уже "Сєвєродонецький район".

"Гарні новини для жителів Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної та Рубіжного", – написав голова Луганської ОВА.

ЗСУ вже на околицях Лисичанська

Цього ж дня Гайдай повідомив, що Збройні Сили України вже наблизилися до тимчасово окупованого Лисичанська. Він зазначив, що це "чудове українське місто", але буде багато роботи по відновленню.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...