"Hasta la vista, baby": Джонсон виголосив прощальну промову в британському парламенті (відео)

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступив у британському парламенті під час останньої на своїй посаді серії питань до глави уряду. У своїй останній промові до депутатів він згадав Україну, дав поради своєму наступнику. Прощальне слово Джонсон вимовив із фільму "Термінатор" - Hasta la vista, baby. Пряма трансляція виступу відбувалася на телеканалі Sky News, передають Патріоти України.

Серед порад, які дав Борис Джонсон своєму наступнику, був заклик до підтримки України. "По-перше, тримайтеся поряд з американцями, захищайте українців, виступайте за свободу та демократію всюди", — наголосив Джонсон.

Також він порекомендував наступній команді британського уряду знизити податки та провести дерегуляцію, щоб отримати приплив інвестицій.

"Я люблю Міністерство фінансів, але пам'ятайте, що якби ми завжди прислухалися до Міністерства фінансів, ми не збудували б М25 (Лондонська орбітальна магістраль, — ред.) або тунель під Ла-Маншем (тунель, що об'єднує континентальну Європу та Британію, — ред.)", — сказав він. Наприкінці своєї промови Джонсон подякував усім і сказав фразу з фільму "Термінатор" — Hasta la vista, baby, попрощавшись у такий спосіб.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...