Гауляйтер Запорізької області розмріявся про приєднання регіону до РФ і підписав "указ" - готують "референдум"

йські окупанти та колаборанти вирішили провести фейковий "референдум" на окупованих територіях Запорізької області. Відповідне розпорядження підписав гауляйтер Євген Балицький, передають Патріоти України.

"Євген Балицький підписав розпорядження про проведення референдуму щодо возз'єднання регіону з Росією", – йдеться в повідомленні.

Це було зроблено в межах квазіфоруму громадського руху Запорізької області, який рашисти назвали "Ми разом із Росією". Усі колаборанти, які зібралися в залі, нібито одноголосно підтримали таке рішення.

Варто зазначити, що пособникам окупантів, які допомагатимуть їм із "референдумом", загрожує від 10 до 12 років в’язниці з можливою конфіскацією майна. А також можливе їхнє переслідування та їхніх близьких.

"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...