Гауляйтерка Кирилівки змушує місцевих підприємців платити данину, але ті платити... відмовляються, - ЗМІ

Гауляйтерка тимчасово окупованої Кирилівки Запорізької області Катерина Уманець обклала даниною місцевих підприємців. Про це повідомляє в Telegram РІА "Мелитополь", передають Патріоти України.

За словами місцевих, Уманець вимагає від людей, які торгують сільською продукцією на ринку, щодня сплачувати їй по 59 гривень готівкою. Зазначено, що торговельні ряди, за місця в яких вимагає платити Уманець, встановив для місцевих голова Кирилівської громади Іван Малєєв. Там завжди можна було торгувати безкоштовно.

Також, як повідомляє видання, за дорученням гауляйтерки колаборанти зібрали у селищній раді підприємців Кирилівки та оголосили, що їм потрібно буде платити по 1000 гривень щомісяця.

«Підприємці запитали ким підписано розпорядження. Їм відповіли, що підпис ставив „ваш голова“ Уманець. Люди сказали, що їхній голова — це Малєєв і платити відмовилися. Тоді їх почали умовляти платити хоча б по 800 гривень», — йдеться в повідомленні.

Водночас у повідомленні йдеться, що ходять чутки, нібито Уманець незабаром покине свою «посаду». Зайняти її місце пропонують ще одному місцевому колаборанту.


​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....