Гауляйтери та колаборанти хочуть втекти в Росію, але їх не випускають, - глава Луганської ОВА

Колаборанти нижчої ланки, і ланки вище намагалися втекти з ОРДЛО, але їх не випустила Російська Федерація. Така ж доля очікує й так звані "еленерівські" війська. Про це голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Я думаю, що всі ці так звані "еленерівські" війська, коли вони спробують втекти в Росію, то на території РФ вишикуються заградзагони, і вони їх пускати не будуть. Якісь незрозумілі озброєні люди, яких росіяни зневажають, як самі недоформування Л/ДНР. Вони їх не пустять, величезні формування озброєних людей до себе на територію. Вони змусять їх воювати", - заявив глава Луганської ОВА.

За його словами, у загарбників депресивні настрої, тому що "думаючі люди черпають інформацію з різних джерел". "Те, що показує російський телевізор, – це добре... але вони ж володіють ще й оригінальною інформацією. Давайте тільки подивимося на підписання ось цих папірців в Кремлі головними гауляйтерами. Можна посміхатися скільки завгодно, тиснути руки, як мушкетери... треба було подивитися на їхні очі. Очі не брешуть. Погляд важко якось переналаштувати, показати очима, що ти радієш. Там був погляд переляканих, розгублених людей, які розуміють, що все не так, як говориться по телеку, і не так, як говорить Путін. Насправді все набагато страшніше", - пояснив Гайдай.

При цьому він вважає, що колаборанти знають, що їх не випустять за територію Луганської області - вони вже намагалися виїхати на наступний день після харківського наступу.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...