Гауляйтери зникли після п'янки: У Ростові ФСБ не може відшукати Аксьонова і Константинова

У російському Ростові "загубились" так звані "прем'єр" окупованого Криму Сергій Аксьонов і спікер "держдуми" півострова Володимир Константинов. Їх не можуть знайти після гулянки, повідомляють Патріоти України.

Напередодні ставленики кремля виїхали з Криму. Вони оселились в одному з готелів у Ростові, одразу ж пішли гудіти в ресторан, а потім – зникли. Про це повідомили джерела журналістів у розвідці.

фсбшники шукають гауляйтерів

Так, посіпаки Путіна після закриття ресторану збиралися продовжувати п'янку, але потім зникли. Місцеві фсбшники шоковані, їм наказали терміново знайти Аксьонова та Константинова. Далі маріонеток мають відправити до Криму, аби записувати спростування. Потім нібито дозволять повернутися.

Проте до 16:00 їх так і не відшукали. Подейкують, що обидва просто пересвяткували свій виїзд та не можуть прийти до тями.

Що цьому передувало

  • Гауляйтери виїхали з Криму вночі 17 серпня. Аксьонов та Константинов втекли після того, як обом діячам подзвонив куратор із москви. Він повідомив про ймовірну небезпеку для їхніх життів.
  • Окупанти поспіхом вивозили з Криму своїх жінок і дітей. Підлеглі "прем'єра" всю ніч знищували документи.
  • До речі, у ніч втечі окупанти закрили Кримський міст, щоб вивезти гауляйтерів. Тоді запустили чутки про "атаку України", аби відвернути увагу.
Джерело: 24 канал

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...