"Газ в Европе, а Уфа в ж*пе": Росіяни вийшли на протести через... відсутність гарячої води та опалення (фото)

Жителі російського міста Уфа, які вже два місяці без газу та теплої води, вийшли на протест із табличками. Росіяни бідкаються, що поки влада розповідає про "замерзаючу Європу", замерзають насправді вони. Про це пише російський телеграм-канал "7Х7. Горизонтальна Росія", передають Патріоти України.

Ще у листопаді багатоповерховий житловий будинок вимкнули від газопостачання через проблеми із димоходом. Раніше росіяни нагрівали воду за допомогою бойлера, проте коли зник газ, гріють у відрах.

Людям запропонували відремонтувати димоходи за 150 тисяч рублів, проте ті нібито не мають коштів на це. Минуло вже два місяці проте проблему так і не усунули. Жителі Уфи, яким розповідали про "замерзаючу Європу", вийшли на протест, щоб запитати у влади, а де ж їхній газ.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...