Газовий "мийник" Шуфрича йде на вибори в парламент від "Слуги народу"

Гроші з торгівлі газом Олег Семінський відмивав по схемам Онищенка.

Вже сьогодні на навчання мажоритарників від партії Володимира Зеленського їде якийсь Олег Семінський, який хоче представляти "Слугу народу" від 205 округу (м.Чернігів). Кандидат не приховує того, що купив можливість балотуватися від партії президента. Про це повідомляє "Аргументум", передають Патріоти України.

Семінський багато років займався відмиванням грошей через газові мийки разом з одіозним Нестором Шуфричем по Дніпропетровську і Києву, по факту цього було порушено не одну кримінальну справу проти нього. Гроші з торгівлі газом відмивав по схемам Онищенка - різницю від ціни залишали на мийках-одноденках, а гроші перетворювали на готівку, проводили мільйони, все це тривало протягом 10 років.

Можна продовжувати перераховувати послужний список людини, яка вже вважає себе депутатом провладної партії: і роботою з Курченко, і перегоном нелегальних автомобілів через Закарпаття, але явно інформації про газові махінації досить для характеристики людини, яка хоче отримати мандат і стати «зеленою».

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно