"Гейропа" обіграла Кремль: Євросоюз достроково заповнив свої газові сховища

Очільниця Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила, що рівень запасів у підземних сховищах газу країн-членів ЄС доведено до 80%, і такої мети було досягнуто достроково. Фон дер Ляєн наголосила, що країни ЄС продовжать збільшувати обсяги газу у сховищах. Про це вона сказала у Копенгагені на саміті з енергетичної безпеки Балтійського моря, повідомляють Патріоти України із посиланням "Інтерфакс-Україна".

"Наразі ми в Євросоюзі досягли середнього рівня заповнення газосховищ на 80%. Отже, ми по суті вже досягли обсягу, про який домовилися на поточний рік", – заявила очільниця Єврокомісії.

Зауважимо, що у червні 2022 року Європарламент ухвалив плани наповнення до зими газосховищ ЄС, які передбачали не менше 80% рівня зберігання до 1 листопада. Тож заповнити газосховища до потрібних обсягів вдалося на два місяці раніше від плану.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...